Body Attack Caesar Dressing - 320 ml

Značka: Body Attack
  • nízký obsah sacharidů a tuků
  • 0 % tuku a cukru
  • vhodné pro vegany
Dostupnost Skladem - ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Kód: 8381
129 Kč
Body Attack Caesar Dressing - 320 ml
Značka: Body Attack

Lahodný Body Attack Caesar Dressing je ideální pro zpestření jídel – a můžete si ho vychutnat bez pocitu viny, protože neobsahuje žádný cukr ani tuk. Když sníte jednu porci (10 ml), zkonzumujete pouze 1 kcal.

Hlavní přednosti produktu:

  • nízký obsah tuku
  • nízký obsah sacharidů
  • nízký obsah kalorií
  • lahodná chuť se sladidlem (sukralóza)
  • bezlepkové přísady
  • vhodné pro osoby s intolerancí laktózy
  • veganské

 

Co obsahuje lahodný Caesar Dressing od Body Attack?

Hlavní ingredience voda, bambusová vláknina a trocha sladidla (sukralóza) se používají k výrobě podobných dresinků, které jsou nízkokalorické a šetrné k postavě. Ty umožňují vynechat další vysoce kalorická objemová činidla, jako je modifikovaný škrob a cukr.

Mezi další přísady patří barviva, konzervační látky a hlavně chutné nosiče chuti jako vinný ocet a sůl. Pokud jde o dresinky, Body Attack přikládá velkou hodnotu optimálním nosičům chuti – protože většině běžných nízkokalorických dresinků chybí opravdový šmrnc.

Všechny použité ingredience jsou vhodné pro osoby s intolerancí laktózy a/nebo lepku.

Složení: voda, lihový ocet (3 %), rostlinná vláknina (bambus), jedlá sůl, Okyselovač (kyselina mléčná), Stabilizátor (Xanthanová guma), Cibulový prášek (0,3 %), česnekový prášek (0,1 %), koření (0,08 %), aroma, konzervant (sodík benzoát), sladidlo (sukralóza), barvivo (oxid titaničitý).

Nutriční hodnoty:

   100 ml Porce (10 ml)
Energie(kJ/kcal) 36/9 4/1
Tuky 0,2 g 0 g
 - z toho nasycené < 0,1 g 0 g
Sacharidy 0,6 g < 0,1 g
 - z toho cukry  < 0,5 g 0 g
Bílkoviny < 0,1 g 0 g
Sůl  2,3 g 0,22 g
Vláknina < 0,5 g 0 g

 

Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do měsíce.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé omáčky
Hmotnost: 0.3 kg
Země Původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: